Sunday, December 23, 2018

Sendiri reka cerita.. Sendiri fitnah.. Sendiri siar dalam akhbar.. Sendiri Percaya..

Depa reka cerita..Depa Fitnah.. Siar dalam akhbar Fitnah depa.. Lepas tu depa beriman dan percaya degan Fitnah yang mereka lakukan sendiri..Pelik depa terbitkan fitnah..Depa cetak, lepas tu pengikut semua Percaya..

Kalau tauliah dibawah Gobind, Wanji dah boleh mengajar di Masjid di Selangor.. Dr Maza dah boleh mengajar di Johor..dan Dr Rozaimi dah boleh mengajar di Perak.. hari ini yg bebas buat kerja jahat , berpolitik di Masjid cuma lebai2 PAS..

Si Nazmi Karim ni memang rajin buat cerita Hoax dari zaman cerita dongeng Syria untuk minta Derma lagi..Kalau ada cerita datangd ari Ustaz2 Sampul macam ni.. ustaz2 kaki minta derma..hati hati ah..


Ini yang Nabi kata, Lebih aku takutkan melebihi Dajjal..datangnya fitnah atas nama Agama.. inilah yg berlaku di Syria.. huru hara..Peperangan, Pembunuhan, Kematian, kelaparan puncanya adalah diatas fitnah Ulama Ulama Jahat yang menyebarkan Kebencian agama dan Kaum.. Kelompok Ashabiyah..

Jadi berhati hatilah ummat Islam.. Kesesatan, ketaksuban pengikut Ayah Chik Lebih teruk dari pengikut Ayah Pin.. kalau Ayah pin yang rosak hanya nama ayah pin..kita Bimbangi kerosakan ini akan merosakkan nama baik Islam.. :)

Ahmad Muslim Badawi aka ipohmali

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...