Friday, May 21, 2021

COVID-19 : MALAYSIA MEMBUKTIKAN KEHYBATANNYA MELONJAK DARI TANGGA KE 11 TERUS TOP 5..!!


 COVID-19 : MALAYSIA MEMBUKTIKAN KEHYBATANNYA MELONJAK DARI TANGGA KE 11 TERUS TOP 5..!!

HYBAT....HYBAT KERAT..!! TAHNIAH. Kejayaan melonjakkan diri ke kedudukan no 5 dunia ini harus DIBANGGAKAN oleh para Walaun-cai haramjadah warganegara TAK BERGUNA yg menyokong PNkhianat MENJAHANAMKAN negara ini walau mereka tidak diundi utk berkuasa di Putrajaya.

Di akhirat kelak para konspirator dan penyokongnya pasti akan dipertanggungjawab atas segala kerosakan yg berlaku. Insya Allah. Sementara di dunia, berpestalah kalian dgn ghanimah dan pandemic COVID-19 yg menjustifikasikan Darurat yg mempertahankan KERAjaan MINORITI yg dibenci MAJORITI Rakyat. Tunggu PRU15 Rakyat akan humban semua yg terlibat dlm BERKHIANAT kpd MANDAT RAKYAT.

Kedudukan no 5 ini juga sepatutnya dibanggakan oleh KPK "The Double Mask" (or rather Double Face??)  sama kerana dia juga bertanggungjawab menyokong Darurat yg lsg tidak pun menurunkan angka jangkitan malah lebih teruk lagi bukan sekadar pandemik COVID-19 jd teruk tapi ekonomi juga melingkup. Rakyat tak akan lupa apa kamu buat. Sejarah akan terpahat bhwa segala kerosakan adalah hasil tangan para PNkhianat dan Keparat yg bersubahat.

Bravo KERAT...Bravo..!! Tak padan dgn CLUELESS, HOPELESS, USELESS and BRAINLESS..!!

Wallahualam

- Zus Din 
21 May 2021
#KERAjaaPNGagal
#CuriTokrasi
#PNGAGAL
#Gagalkrasi

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...