Thursday, March 5, 2020

Aset Ku Nan hampir RM1 BIL, Lebih kaya daripada neger-negeri Melayu


Hari ini kita mendapat kejutan baru mengenai kekayaan luar biasa oleh pemimpin umno di Mahkamah Kuala Lumpur. Ternyata dibongkar kekayaan yang mungkin mencecah 800 juta ringgit dipunyai oleh mantan menteri Wilayah Persekutuan Tengku Adnan Tengku Mansor

Jika benar PM Tan Sri Muhyiddin Yasin berikrar untuk membersihkan jentera kerajaan, beliau harus meminta penjelasan dari Mantan Menteri Wilayah Persekutuan, Tengku Adnan Mansor, tentang bagaimana wang begitu banyak dikumpul. Dipunggah dari mana, khazanah rakyat mana, tanah negeri mana, saham peruntukan bumiputera yang mana, barulah secara jujur kita boleh menyatakan bahawa pemimpin-pemimpin ini adalah pejuang hakiki orang Melayu.

Negeri Kedah kekal bersama pakatan harapan untuk mentadbir


ALOR SETAR : Negeri Kedah akan kekal bersama pakatan harapan untuk mentadbir demi

kesejahteraan Rakyat. YAB Dato Seri Utama Haji Mukhriz Tun Mahathir berkata mesyuarat Exco pada hari ini berjalan dengan lancar dan kehadiran kesemua Exco Kerajaan pada hari ini cukup memuaskan.

“Mereka hadir dengan wajah yang ceria dan setia bersama Kerajaan Negeri dalam usaha membangunkan Negeri Kedah di demi memenuhi amanah yang diberikan oleh Rakyat Kedah.”

“Mesyuarat pada hari ini juga membincangkan mengenai pembangunan Negeri Kedah dan Angka pelabur yang datang melabur di Negeri ini melebihi sasaran yang ditetapkan”. Ini cukup memberikan momentum yang baik untuk kestabilan ekonomi di Negeri ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...