Friday, October 14, 2022

PH KENCING..!


 PH KENCING?

Slogan PH Kencing @ PH Hancing telah ditanam dalam pemikiran masyarakat oleh musuh PH dari hari pertama PH menewaskan BN.

Ramai yang telah termakan dengan propaganda ini tetapi persoalannya sekarang; adakah benar PH telah kencing (menipu) pengundi?

Cuba rujuk pada Dokumen Manifesto PH yang sehingga ke hari ini masih boleh dibaca di pautan ini: https://store.ubah.my/Manifesto_PH_BM.pdf

Saya fikir tidak ramai yang benar-benar telah membaca keseluruhan dokumen ini tetapi hanya membuat andaian 'PH Hancing' melalui propaganda dan fitnah yang direka musuh-musuh PH.

Laporan Polis Terhadap Harakah Daily...


 Gambar: Laporan Polis Terhadap Harakah Daily dalam laporan berita pada 12hb Oktober bertajuk "Pakatan Harapan: Rejim Yang Bakal Hancurkan Melayu-Islam" di IPD Shah Alam Selangor. 14hb Oktober 2022 (Jumaat)

Laporan polis oleh Sdr Abbas Azmi Naib Ketua Pemuda AMANAH Nasional, Sdr Raja Ahmad Iskandar SU Publisiti DAPSY Kuala Lumpur, Izuan Kasim KETUA AMK Selangor dan Shafiq MUDA Bangi anjuran Biro Mobilisasi Rakyat Pemuda AMANAH Nasional. 

Kenyataan Media 

Kebiadapan Artikel di HarakahDaily : Pakatan Harapan Rejim Yang Akan Menghancurkan MELAYU5 Islam? 

Pemuda Parti AMANAH Negara bersama rakan komponen Pakatan Harapan menzahirkan rasa kesal diatas terbitan artikel yang disiarkan oleh portal HarakahDaily diatas tajuk Pakatan Harapan Rejim Yang Akan Menghancurkan Melayu - Islam. 

Artikel ini ditulis oleh seorang manusia yang bernama Zurk Ahmad yang ditulis pada 12 Oktober 2022. 

BERCERAI SUDAH ANTARA PAS DAN UMNO..


 Ini surat cerai Umno - Pas. Keluar kelmarin. Surat cerai ini bukan dikeluarkan oleh pihak ketiga, tetapi oleh pasangan yang bercerai itu sendiri.


Hari ini media melaporkan, Umno - Pas bakal bertembung secara langsung di 27 kerusi parlimen. Realitinya, semua kerusi akan ada pertembungan PN (ada Pas) - BN (ada Umno).

Kita faham, perpaduan ummah (Melayu -Islam) laungan Pas hanya retorik politik kuasa Pas saja. Laungan itu tidak jujur, sebab kalau Pas jujur, kenapa Pas pilih Umno?

Jawapannya mudah. Sebab, Pas mahu menumpang tuah politik Umno. Pas tahu, nilainya dalam politik Malaysia semakin merosot lantaran politik khianatnya sebelum ini.

Saya lawan Umno, tetapi apabila Umno mengambil keputusan mengeluarkan surat cerai dengan Pas, saya berterima kasih banyak kepada Umno.

Bagi saya, parti politik jual agama wajar disempitkan ruang dalam arena demokrasi di negara ini kerana gaya politik sebegitu mengancam keharmonian hubungan antara kaum.

ZOLA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...