Monday, February 26, 2018

Apabila pimpinan PAS buat kerja syirik dengan dok meramal berapa panjang umur..??


Pertamanya Parti AMANAH MARANG sangat berterima kasih kepada Timbalan Pesuruh Jaya ll PAS Negeri Terengganu kerana sudi menujum tarikh hayat Parti AMANAH Negara. Terima kasih sekali lagi.

Seperti sebelum ini, amalan menujum hayat Parti AMANAH bukan beliau sahaja, bahkan termasuk Presiden PAS sendiri, yang mana seorang yang di gelar sebagai Tuan Guru, dan pernah dihebohkan bermimpi Nabi beberapa kali, demi ingin menyatakan ketelusan matanya dalam menujum.

Akan tetapi, akhirnya diketahui ramalan Presidennya sendiri meleset dan tidak benar, jadi kalau Presiden pun boleh salah dalam meramal, takkan seorang Doktor seperti beliau lebih telus pandangan mata dari Presidennya sendiri.

AMANAH MARANG dan "PH" MARANG sama sekali tidak pernah membuat keputusan terburu buru, untuk bertanding di Parlimen MARANG dan juga semua DUN di Marang.

Najib janji kosong, terdesak untuk terus berkuasa.

http://mb.erabaru.com.my/wp-content/uploads/2018/02/tolm-675x400.jpg
SHAH ALAM - Ahli Parlimen Petaling Jaya Utara, Tony Pua menyifatkan janji Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak untuk menghapuskan tol hanyalah janji kosong dari kerajaan yang terdesak untuk terus berkuasa.

Menurutnya, rancangan memansuhkan tol adalah satu lagi janji pilihan raya dibuat Najib dan bukan pertama kali ditabur kepada rakyat.

"Dalam manifesto BN pada PRU13 BN berjanji kurangkan tol secara beransur-ansur dalam tempoh lima tahun. Janji itu masih gagal ditunaikan," katanya dalam satu kenyataan, semalam.

Beliau berkata, pada Oktober 2015, 18 tol yang dikendalikan oleh 11 pemegang konsesi dibenarkan menaikkan kadar bayaran dengan beberapa jumlah kenaikan, sehingga RM2.30.

"Kata Najib, kerajaan tidak mempunyai pilihan selain membenarkan kadar tol meningkat kerana pemansuhan memerlukan bayaran ganti rugi yang besar.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...