Monday, May 8, 2023

PN IBARAT ‘SCAMMER’ SKIM CEPAT KAYA


 Kerajaan Perpaduan akan kekal hingga habis penggal

PN IBARAT ‘SCAMMER’ SKIM CEPAT KAYA

Buat rakyat Malaysia, buat ahli parti, buat penyokong kerajaan dan pemimpin kerajaan perpaduan… percayalah kata2 PMX, Insyallah kerajaan Perpaduan ini akan kekal habis penggal dan tiada apa yg perlu digundahkan.

Seperti kenyataan saya dahulu pemimpin PN ibarat ‘scammer’ skim cepat kaya. Menjanjikan pulangan lumayan dari hari ke hari, minggu ke minggu dan bulan ke bulan agar dpt menipu pelabur utk terus setia dan melabur dgn skim cepat kaya tersebut.

JAMUAN RAYA PAS.. 100% dana politik dengan 3000 jenis juadah..!


 Eishhh meriahnya jamuan raya parti PAS yg diadakan di KOMPLEK PAS KEDAH BATU 9 baru² ini sehingga mengujakan penyokongnya membandingkan dengan program jamuan raya yang diadakan Kerajaan Persekutuan...

Part 1 :


Lebai PAS memang lemah matematik ke apa? Padan 74 pun mereka kata lagi besar dari 82, bahana makan banyak sangat ikan seluang. 

Kalau satey 18k, dah pengunjung 50k, makna satu cucuk satey kena kongsi dengan 2.7 orang. Pernah tengok satu cucuk satey kongsi 2 orang? Logik letak mana? Average satey orang makan 10 cucuk, jadi untuk 50k pengunjung, kena ada setengah juta cucuk satey. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...