Monday, November 25, 2019

PENDEDAHAN RAHSIA MENGAPA PAS TAKUT ANWAR IBRAHIM JADI PERDANA MENTERI


Kalau dilihat di kerusi2 yg PAS menang 2018 lepas, ia adalah kerusi2 di mana terdapat sokongan tradisi kepada PAS.

Kawasan2 ini juga antara yg paking keras dan ganas menolak Dr. Mahathir sewaktu Dr. M menjadi Perdana Menteri kali pertama dahulu.

Selama lebih 40 tahun, pengundi2 tegar PAS di kawasan2 ini dilatih dan diajar utk.membenci Dr Mahathir.

Misalnya, dlm PRK Arau 1996, apabila bocor rakaman Dr M. mengkritik Dr Harun Din maka penduduk2 Arau ramai2 menyokong PAS dan menumpaskan UMNO pada masa itu.

Kepada PAS.. Lain kali sebelom nak kondem orang.. Tengoklah sama dalam rumah sendiri..!


Baru baru ni Tuan Ibrahim kata, Lim Guan eng patut ditukar kerana prestasi kurang baik.. walhal dari laporan Audit tahun kewangan 2019, Kementerian kewangan dapat sijil bersih.. Malah dipuji dari penjimatan Pengurusan ada Lebihan.. walaupun dibebankan dengan hutang Kerajaan lama.. Hutang baru sebahagian besarnya menampung hutang lama..Pengurusan Kewangan Negara baik.. Ini laporan Audit..

hari ini tak pasal pasal, Laporan Audit Tegur kewangan Terengganu kerana dikatakan tidak Stabil.. Katanya Laporan Pendapatan hasil menurun.. baki Kumpulan Wang Disatukan pada akhir 2018 telah menurun sejumlah RM9.08 juta menjadi RM154.67 juta pada tahun 2018 berbanding RM163.75 juta pada 2017..

Cilaka DAP.. Mansuhkan ALIRAN SAINS..!


APA.. ALIRAN SAINS DI MANSUHKAN.  ini sah kerja celaka DAP tak bagi anak melayu yang pandai belajaq sains... 

Inilah antara kefahaman yg sedang ditanam dalam kepala rakyat Malaysia sekarang ini oleh golongan yang bencikan Kerajaan PH.  

KEFAHAMAN sebenarnya mengenai tujuan dimansuhkan mereka buat tak peduli sahaja janji rakyat bencikan PH dengan mengaitkan DAP & CINA. 

Jika dilihat dan dipikiaq pakai otak yang pendek dan cetek dengan mentelati untuk membina persepsi rakyat diluar sana bencikan PH dan menolak kerajaan PH. 

SALAH satu contoh penyebaran kefahaman tersebut ialah seperti dibawa.. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...