Tuesday, March 15, 2022

PRN JOHOR - CALON AMANAH YANG HILANG WANG DEPOSIT..!!


 Ni calon Amanah yg hilang deposit.

Empat calon Amanah yang hilang deposit dalam PRN Johor pula adalah:

1. Mohammad Fakrulradzi Mahmud yang hanya mampu memperolehi 1,154 undi di kerusi N.32 Endau yang mempunyai 22,146 (79.31 peratus) pengundi Melayu.

2. Ahmad Daniel Shahrudin yang hanya mampu memperolehi 2,314 undi di kerusi N.34 Panti yang mempunyai 29,407 (76.56 peratus) pengundi Melayu.

ANWAR PKR AMANAH DAP jangan mudah lupa..!!


 ANWAR JGN MUDAH BUAT2 LUPA. AKU X KISAH PUN JIKA umno KEKAL MEMERINTAH PASAI KEHIDUPAN AKU BUKAN MENEMPEK KPD MANA2 PIMPINAN POLITIK UTK MENAGIH HABUAN.

KEADILAN JANGAN MUDAH LUPA...

Oleh Amizudin Bin Ahmat 

Bila PH menang pd 2018, satu dunia tahu Anwar akan jd PM selepas atok...siap buat surat perjanjian lagi ..

Tapi akhirnya ternyata jemin dan abah serta atok KHIANAT pd Anwar sanggup bersekongkol dgn UMNO asalkan Anwar tak jadi PM...namanya "langkah Sheraton" 

Siapa master mind? Atok saka....

KEADILAN JANGAN MUDAH LUPA...

Kini selepas PRN Sabah, Melaka, Sarawak dan terkini Johor bila kalah maka dendangan lagu pembangkang wajib bersatu utk tumbangkan UMNO/BN pd PRU15 terus dinyanyikan biarpun suara sumbang...

RAFIZI KEMBALI KE GELANGGANG POLITIK TANAHAIR..


 15 Mac 2022

PEMILIHAN KEADILAN 2022

Keputusan Pilihanraya Negeri Johor (PRN Johor) baru-baru ini mengesahkan bahawa KEADILAN dan Pakatan Harapan telah menjadi parti ketiga selepas Barisan Nasional dan Perikatan Nasional. Keputusan itu perlu diterima dengan terbuka dan tawaduk oleh semua rakyat Malaysia yang mendukung idealisme politik progresif yang dibawa KEADILAN dan Pakatan Harapan.

Ini adalah kekalahan keempat berturut-turut dalam beberapa siri pilihanraya negeri. Setiap kali KEADILAN dan Pakatan Harapan mengalami kekalahan, selain dari menyalahkan sesama sendiri, sehingga kini belum nampak strategi yang berlainan untuk menambat kembali hati rakyat. 

Satu-satunya strategi yang diulang-ulang ialah pendekatan “khemah besar” untuk menyatukan semua parti yang bersaing dengan UMNO/Barisan Nasional. Terbaru, saya dimaklumkan Majlis Presiden Pakatan Harapan bersetuju mengambil pendekatan untuk berbincang dengan Perikatan Nasional mengenai kemungkinan bekerjasama dalam Pilihanraya Umum ke-15 (PRU15).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...