Tuesday, June 28, 2022

Mahathir, Muhyiddin, Hadi & Anwar sudah ditipu NAJIB & ZAHID..!!


 Mahathir, Muhyiddin, Hadi & Anwar sudah ditipu…

Najib & Zahid selangkah lagi ke penjara atau bertakhta?

TAJUDDIN SAHKAN ANWAR TIDAK BERBOHONG

Tajuddin Rahman dan Nazri Aziz sahkan Anwar tidak berbohong. Sindiran pemimpin2 parti dari BN, PN dan PH sendiri dgn permainkan hujah Anwar 'strong, formidable, convincing majority to form government’, terbukti semalam ia bukan omong kosong.

Anwar seorang yg amanah dan boleh dipercayai. Walaupun difitnah, disindir dan diprovok begitu lama yg kononnya beliau menipu ‘I've got the numbers’… semalam kebenaran itu dibuktikan oleh musuh politiknya sendiri. Musuh yg mengakui dirinya sebagai ‘living witness’.

Anwar hampir 8 bulan tetap merahsiakan SD yg ada ditangannya demi menjaga nama baik MP2 yg menyokongnya… itulah Anwar pemimpin yg boleh dipercayai oleh musuh dan kawan.

Anwar tidak perlu membocorkan rahsia tetapi rahsia itu dibocorkan sendiri oleh pemimpin2 UMNO. Sekarang siapa yg menipu… yg berkata ‘I've got the numbers’ atau yg berkata, “ No Dap, No Anwar, No Bersatu’? 

Strong, Convincing and Formidable; No Dap No Anwar


 Strong, Convincing and Formidable; No Dap No Anwar

Mendengar PC Probok-probok semalam, saya bersyukur satu lagi bukti kebenaran telah muncul. Probok telah membuktikan yang Anwar Ibrahim itu bercakap benar, dia memang ada sokongan; tapi kita jangan pula lupa tentang gawang gol yang telah di bawa lari pengadil. Jangan kita lupa masa itu parlimen di tutup rakyat menderita tapi tak ada yang cakna. Tapi tak apalah benda itu pun sudah menjadi akademik.

Kita juga di beri tahu Probok telah sign paling kurang 3 akuan sumpah, Satu sokong Mahathir, Satu Muhyidin dan satu lagi Anwar yang mana di paksa oleh Wak Akal Budi atas alasan mereka boleh tolong. Lepas itu probok kata Wak Akal budi telefon dia kata "ingat mereka boleh tolong tapi sebaliknya".

Di sini kita boleh lihat sikap pemimpin UMNO yang hanya pentingkan diri sendiri, konon no DAP, no Anwar tapi dalam masa yang sama dia berbohong pada ahli UMNO. Sebab ini juga bukti yang Mahathir letak jawatan konon-kononnya sudah hilang sokongan itu tak betul, sebab jika ada SD dari UMNO yang sokong Mahathir, walaupun Bersatu keluar dari PH tapi mereka masih sokong Mahathir. Sebab itu Tommy Thomas tanya Mahathir, kenapa nak resign, Mahathir kata dia ada 220 sokongan ahli parlimen; jadi apa yang Tommy Thomas sebut itu juga benar.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...