Saturday, March 14, 2020

Kekuatan PAS bilamana ada penyokong yang taksub nak pertahankan kerja buat pimpinan mereka.

Mohd Mukhlis Mohd Sharif


Satu benda yang PAS ada yang mana-mana parti dalam Malaysia ini tak ada ialah penyokong yang taksub dan buta tuli. Buatlah apa pun, mesti lebai mereka ada dalil dan pewala akan terima bulat-bulat macam gospel. Ini yang saya sebut dalam semalam, mereka menjadikan paderi-paderi mereka sebagai tandingan untuk Allah.

Mula-mula dia kata saya fitnah Takiri sebab dia kata kuliah itu di rakam waktu bulan februari, lepas kantoi yang kuliah itu memang hari ni ( baca facebook tulis WAS LIVE 2 hours ago) , dia putar pula kata yang Menteri bukan penjawat awam. Lepas tu putar kata Menteri nak kongsi ilmu, kalau nak kongsi ilmu jadi pensyarah; belajar dengan Muein Tajuk Abadi macam mana nak jual nama Universiti lepas tu minta maaf sebab memfitnah. 

Lepas itu bila masa menteri nak buat kerja kalau asyik nak bagi kuliah? Ada tengok Teresa Kok sibuk bagi kuliah masa dia jadi menteri? Yang pasti Teresa siapa pergi cari pelaburan getah dan sawit sampai ke luar negara; kalau duk bagi kuliah; siapa nak beli getah dan sawit Malaysia wahai Razzman?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...