Monday, November 25, 2019

Cilaka DAP.. Mansuhkan ALIRAN SAINS..!


APA.. ALIRAN SAINS DI MANSUHKAN.  ini sah kerja celaka DAP tak bagi anak melayu yang pandai belajaq sains... 

Inilah antara kefahaman yg sedang ditanam dalam kepala rakyat Malaysia sekarang ini oleh golongan yang bencikan Kerajaan PH.  

KEFAHAMAN sebenarnya mengenai tujuan dimansuhkan mereka buat tak peduli sahaja janji rakyat bencikan PH dengan mengaitkan DAP & CINA. 

Jika dilihat dan dipikiaq pakai otak yang pendek dan cetek dengan mentelati untuk membina persepsi rakyat diluar sana bencikan PH dan menolak kerajaan PH. 

SALAH satu contoh penyebaran kefahaman tersebut ialah seperti dibawa.. 


Lihatlah bagaimana perkara ini disebarkan di merata FB, WASAP, IG sedangkan ia merupakan satu fitnah kepada kerajaan PH. 

NAMUN kita harus bersyukur kerana masih ada rakyat yg waras hendak menjelaskan akan maksud sebenar tujuan program itu dilaksanakan.. 

Tq Ahmad Aizat.. 👍


Lihatlah bagaimana beliau mahu memahamkan netizen yang lain berkenaan program tersebut di samping beliau teruk di kecam.. 


Namun beliau tetap maintain menjawab setiap persoalan yg netizen kemukakan.. 


Tahniah sekali lagi.. Nampaknya selepas 20 jam penjelasan tersebut.. Ramai netizen dah berhenti komen dan kondem di post tersebut . 

Namun perkara ini nampaknya kerajaan PH kena lakukan sesuatu kerana dilihat media sosial seperti tak terkawal dimana maklumat songsang yang dibawa pembangkang boleh membunuh kerajaan tak dibanteras dan diatasi. 

1 comment:

  1. TaK bodoh bangang Bukan maxai walaun la. Dlm Dok Kata org hamba dap, Allah balik kan ke macai mca, macai jho low tu Kira bonos utk Dia org la. Ingat Senang ke nak Jadi bodoh level Macai walaun ni. Org ph semua tolak, taK nak level bodoh. Tu Yg walaun Macai ambik semua anugerah tertinggi tu... Perlu ade kelebihan kalau nak anugerah tu, Salah Satu wajib sengkek... Dlm poket selalu taK levih RM 10. Dan Satu lagi, terlalu yakin masuk syurga walaupun tak sembahyang taj puase. Yg tu ramai dlm pas. Aku tau Pasal driver Lori ramai dari parti suci. Dlm Dok sembang, Aku tak undi org kapir Pasal Takut nak jawab dgn tuhan. Tu dulu la, sekarang Sudah Tukar kot. Tapi bila time jumaat, sedap je aku tgk tido dlm Lori.. Siap start, pasang aircond lagi. Nak tido Lena tanpa pedulik org Kat luar kena Dengar bunyi lori Dia. Jgn Tanya Yg umno bn plak. Golongan yg akan salahkan org lain bila Dia gagal atau sengkek. Kerja malas, Tapi nak Senang...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...