Thursday, December 17, 2020

Awas! Adakah sekarang sedang ada usaha hendak nyahkan Anwar dari PH?


 #Viralbroadcast 

SEPERTI kata Sdr Shahbudin Husin, memg benar mereka mahu menyingkirkan DSAI. Bertali arus mereka mahu menyalahkan DSAI atas apa yg berlaku dgn cara mahu dia berundur. Berpusing2 round about mahukan DSAI berundur tapi tidak mahu secara terus meminta DSAI undur diri. 

TUJUANnya ialah, jika DSAI dgn sendirinya berundur, mereka akan salahkan DSAI dan kata itu pilihan dia, kami tak mintak pun dia berundur. Nampak permainan licik mereka?


Sila baca dan #SEBARKAN apa yg Sdr. Muhd Khusairy tulis ini. Biar rakyat tahu mereka GAGAL jaga amanah rakyat, gagal kawal PT95 walau ada yg tunjuk samseng baling mic sekalipun tapi mereka jadi PONDAN dan SETAN BISU membiarkan PT95 membuka laluan PNkhianatan yg meruntuhkan Kerajaan Pakatan Harapan.


Skrg, DSAI yg tidak pun berada dalam Kerajaan 22 bulan itu, dipersalahkan sepenuhnya kerana "GAGAL" mengembalikan kuasa kerajaan ke riba mereka. Kita rekodkan pengkhianatan terhadap DSAI ini dalam lipatan sejarah.


JANGAN sesekali ralat JIKA DSAI TERPAKSA ambil keputusan berundur. PKR boleh dan mampu "stand alone", boleh shj kekal jadi pembangkang. Sanggupkah mereka?


Wallahualam


- Zus Din 

17 Disember 2020

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...