Thursday, March 10, 2022

Hinanya Bangsa Johor pada PAS/PN


 [ PRN JDT 2022 ]

Hinanya Bangsa Johor pada PAS/PN

Mahyuddin, Ketua baru gabungan Pas & Gerakan pernah sebut sebelum ni.

Sebab sebenar rakyat wajib bangkit dan tolak Pas adalah kerana bagi diaPas adalah singkatan "Parti Ajaran Sesat" iaitu party yg membawa pemahaman Islam mengikut nafus politik sempit & kebencian sendiri semata. Bukan bersandarkan ajaran Islam sebebar yg dibawa oleh Rasulullah SAW.Maka 10 tahun dia jadi MB Johor, dia berusaha ajak rakyat Johor bangkit tolak kesesatan itu. Masa dia dah tinggalkan Umno pun sama, seruan Mahyuddin kekal, wajib tolak party ajaran sesat Pas itu.

Bahkan baru beberapa hari sudah dia sebut, walau Pas kata perjuangkan Islam dan hudud, berlakon hudud sebagai matlamat perjuangan, tetapi bila Pas dah dapat jawatan besar, Menteri, Timbalan dan Duta dgn penuh kemewahan gaji, langsung Pas dah tak sebut isu hudud masa berkuasa itu. 

Pas diamkan diri sahaja depan MCA & Gerakan. Hudud dan poting tangan dah langsung bisu dari perjuangan Pas bila dapat kuasa.

Itulah rasanya maksud Mahyuddin akan betapa sesatnya Pas yg mesti ditolak rakyat berdasarkan pengalaman dia.

Tak sangka hari ini masa musim PRN Johor, tergamak pula si Tok Guru party itu letakkan kegagalan dia di Johor selama ini adalah kerana kesalahan rakyat Johor yg didakwa kurang kesedaran Islam sebagai puncanya Pas ditolak.

Ironi sungguh...!

Dia masuk PRN. Di mahu undi untuk menang. Tapi dia hina sehinanya rakyat Johor sebagai bangsa yg tiada kesedaran Islam.

Dan Mahyuddin pula yg berasal Johor bila dah sekongkol dgn Pas hari ini hanya lihat sahaja penghinaan dilakukan pada bangsa Johor ini.

https://www.facebook.com/ahmadsayutibashiron/posts/10159578604484876

Ayuh PRN Johor adalah platfrom sebenar bangsa Johor bangkit menolak politik kebinatangan yg perdagangkan agama oleh Pas & Pengkhianat Nasional.

Dan juga medan menolak politik rasuah & salahguna kuasa Najib, Umno & BN...

1 comment:

  1. Bagi Mahuaddin Pas tidak lagi sesat..Mahiaddin kata PAs tak sebut lagi potong potong...

    Orang Johor cedik tahu Pas tonggang ugama....Hanye Walaun bodoo di Trengganu Kelantan dan Kedah boleh ditipu oleh Pas...Ruu 355 dah ghaib lepas kencing walaun di padang merbok...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...